این روزها اهالی نیویورک اگر شب‌ها گرسنه شوند، یکی از پاتوق‌هایشان، دکه خیابانی «ادل» است؛ دکه‌ای در منطقه «راکفلر» که غذاهایش چند ویژگی مهم دارند.

اغذیه

همشهری آنلاین - سیدسروش طباطبایی‌پور: ویژگی‌هایش از این قرار است: خوشمزه و آبدار است، ارزان‌ است و مهم‌تر از همه، حلال است؛ غذاهایی که مشتری‌های‌ ادل حاضرند برای رسیدن به آن، گاهی ساعت‌ها در صف طولانی شبانه بایستند و انتظار بکشند.

بیش‌تر بخوانید:

کهنه‌ سرباز ۱۰۰ ساله آمریکایی، این‌بار برای ازدواج به نرماندی بازگشت!

بسیاری از مشتری‌های این رستوران خیابانی، تبلیغ آن را در شبکه‌های اجتماعی دیده‌اند ‌یا دوستانشان اینجا را به آنها توصیه کرده‌اند. این رستوران از حوالی غروب آفتاب باز می‌شود و کارش را تا ساعت ۵ صبح ادامه می‌دهد.

در منوی غذایی ادل، کباب بره، برنج، مرغ، کامبو (نوعی سوپ با میگو، برنج و...)، فلافل با سس فراوان و... پیدا می‌شود.

اخیرا ادل در حرکتی جدید، در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام اعلام کرده که غذاهایش را برای فلسطینی‌ها رایگان ارائه می‌کند.

صف بلند حلال‌خوری در نیویورک | چرا شهروندان و توریست ها مدت ها برای غذای حلال انتظار می کشند؟

صف بلند حلال‌خوری در نیویورک | چرا شهروندان و توریست ها مدت ها برای غذای حلال انتظار می کشند؟

صف بلند حلال‌خوری در نیویورک | چرا شهروندان و توریست ها مدت ها برای غذای حلال انتظار می کشند؟

صف بلند حلال‌خوری در نیویورک | چرا شهروندان و توریست ها مدت ها برای غذای حلال انتظار می کشند؟

کد خبر 858813

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • مالک۲ AU ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
    1 4
    احتمال زیاد این صف برای غذای رایکانه
  • IR ۰۶:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
    1 1
    از اینجا بریم تا آمریکا بخاطر صف فلافل
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
    3 0
    الحمدلله